sabiko.eu

SC SABIKO SRL
307350 Remetea Mare, 
TimiÅŸ, România.

J35/1354/21.04.1994
RO 5614141

Sabiko trucks

Despre noi 

Activitatea noastra se desfasoara pe mai multe domenii, pornind de la depozitul frigorific, comert (import-export) peste si produse din peste, respectiv transport international.

Portofoliul nostru de servicii europene de transport rutier de marfă  garantează eficienÈ›a transportului, indiferent de frontiera. AngajaÈ›ii noÈ™tri vor găsi soluÈ›ia potrivită pentru a vă satisface nevoile, utilizând concepte clasice sau personalizate.

SC SABIKO SRL dispune de un parc auto propriu generos. Din anul 2004 parcul propriu s-a extins in prezent avand 116 de ansambluri, prelate mega È™i normale. Camioanele sunt standard, inaltime utila prelate 2700 mm, iar prelatele mega 3000 mm.

Toate camioanele sunt euro 6, monitorizate GPS. Companie dispune de soferi cu minim 15 ani experienta È™i dispecerat non-stop. Flota noastră de camioane (nici unul mai vechi de 2 ani ) ne oferă suportul necesar pentru a vă oferi servicii flexibile de transport mărfuri. În acest moment operăm transport de mărfuri pe teritoriul României È™i transport internaÈ›ional pe baza de contract in UE. Cu experienÈ›a noastră extinsă È™i procesele de calitate, putem garanta că expedierile dvs. vor fi transportate în siguranță la destinaÈ›ia dorită, indiferent dacă tipul de servicii de care aveÈ›i nevoie.

Devenind unul din clientii SC SABIKO IMPEX SRL veti avea dedicat un dispecer de transport.

Acesta va receptiona comanda dvs de transport telefonic/mail/fax. Dispecerul de transport se asigura ca se vor respecta orele de incarcare si descarcare a marfii precum si livrarea marfii in conditii de siguranta. Va punem la dispozitie autocamioane pentru orice destinatie din EUROPA.

Telul companiei noastre este acela de a fi cel mai bun expeditor de marfuri pentru dumneavoastra.

 Contactati-ne! Ne va face placere sa va oferim sfaturile si solutiile noastre.

 Cu sinceritate,

Echipa SABIKO