sabiko.eu

SC SABIKO SRL
307350 Remetea Mare,
Timiş, România.

J35/1354/21.04.1994
RO 5614141

Despre noi

Activitatea noastra se desfasoara pe mai multe domenii, pornind de la productia de preparate peste, comert (import-export) peste si produse din peste, respectiv transport international frig 20 tone.

SC SABIKO SRL dispune de un parc auto propriu. Din anul 2004 parcul propriu s-a extins in prezent avand 32 ansambluri 20tone frigotrailere si prelate ADR. Camioanele sunt standard, inaltime utila prelate 2700 mm iar frigo 2680mm.

Toate camioanele sunt Mercedes Actros euro 5, monitorizate GPS. Soferi cu minim 15 ani experienta,dispecerat non-stop Flota noastră de camioane (nici unul mai vechi de 2 ani ) ne oferă suportul necesar pentru a vă oferi servicii flexibile de transport mărfuri. În acest moment operăm transport de mărfuri pe teritoriul României și transport internațional pe baza de contract in UE. Cu noi aveți siguranța că marfa transportată va ajunge la destinatie Devenind unul din clientii SC SABIKO IMPEX SRL veti avea dedicat un dispecer de transport.

Acesta va receptiona comanda dvs de transport telefonic/mail/fax. dispecerul de transport se asigura ca se vor respecta orele de incarcare si descarcare a marfii precum si livrarea marfii in conditii de siguranta. Va punem la dispozitie autocamioane pentru orice destinatie din EUROPA Telul companiei noastre este acela de a fi cel mai bun expeditor de marfuri pentru dumneavoastra.

 
Contactati-ne! Ne va face placere sa va oferim sfaturile si solutiile noastre.
 
Cu sinceritate,
Echipa SABIKO